Hmyz - Do kapsy 106 druhů - Gerstmeier, Roland (Grada, 2023)
Zajímá vás hmyz a chtěli byste jej blíže poznat? Praktický průvodce přírodou vám pomůže objevit 106 nejběžnějších druhů. Určujte rychle a spolehlivě ve 3 jednoduchých krocích.
Keywords: Zahrada, zvířata, příroda; Příroda kolem nás