Stromy - Do kapsy 109 druhů - Heckerová, Katrin (Grada, 2023)
Zajímají vás stromy a chtěli byste o nich dozvědět více? Praktický průvodce přírodou vám pomůže objevit 109 nejběžnějších druhů. Určujte rychle a spolehlivě ve 3 jednoduchých krocích.
Keywords: Zahrada, zvířata, příroda; Příroda kolem nás