Rostliny - Do kapsy 158 druhů - Dreyerová, Eva-Maria (Grada, 2023)
Zajímají vás rostliny a chtěli byste o nich dozvědět více? Praktický průvodce přírodou vám pomůže objevit 158 nejběžnějších druhů. Určujte rychle a spolehlivě ve 3 jednoduchých krocích.
Keywords: Příroda kolem nás