Počkám na tebe - Chartier, Marie-Christine (Metafora, 2022)
Cam nikdy nedostala nic zadarmo, studuje psychologii a miluje svého nejlepšího přítele Maxe. Max je z bohaté rodiny, navzdory otci pracuje v reklamce a má každou, na kterou ukáže. Jen ne Cam, kterou miluje. Ani jeden nechce zničit přátelství, které mezi sebou mají, a tak čekají, co s jejich vztahem udělá čas. Nečekali ale na sebe už moc dlouho?
Keywords: Beletrie; Romantika, romány pro ženy; Milostné romány