Cvičení pro dva Trénujte společně - Popowych, Krista (Grada, 2023)
Povzbuzení, motivace, přátelské soutěžení a zodpovědnost - a další benefity vám nabízí cvičení s partnerem. A není pochyb o tom, že přináší výsledky. Ale k úspěchu je potřeba víc než jen utvořit dvojici. Abyste dosáhli svých cílů a udrželi si je, potřebujete správného partnera, ty nejlepší cviky a ověřené programy. Potřebujete Cvičení pro dva.
Keywords: Fitness a kondice; Trénink