Pes v lavici - Ričlová, Lachoutová, Irena (Bambook, 2022)
Každý, kdo někdy chodil do školy, ví, že v lavicích většinou sedávají žáci. Ale co kdyby se jednoho dne v lavici objevil pes?
Keywords: Dětská literatura; Beletrie pro děti; První čtení