Kraslice malované voskovou batikou - Krédlová, Kateřina (Grada, 2022)
Publikace provází zájemce tradiční technikou malování kraslic, inspiruje bohatým vzorníčkem námětů a motivů a seznamuje s historií i zajímavostmi spojenými s také dnes oblíbenými velikonočními svátky.
Keywords: Výtvarné techniky, umění; Tvoříme s dětmi