Tvoření z dřívek a dřevěných lamel - Šporková, Sylva (Grada, 2022)
V obchodech snadno dostupné, opracované a již nakrácené dřevěné lamely jsou jako stvořené pro tvorbu z oblíbené přírodní suroviny, jakou je dřevo. A nepotřebujete žádnou, drahými nástroji vybavenou dílnu, tvořit můžete třeba na jídelním stole.
Keywords: Výtvarné techniky; Tvoříme s dětmi