Sítnice Komplexní přehled od anatomie k chirurgické léčbě - Stěpanov, Alexandr (Grada, 2023)
Monografie zkušeného autorského kolektivu předkládá v kompletním a v českém písemnictví dosud nevídaném rozsahu informace o sítnici a jejích chorobách, které jsou využitelné jak očními lékaři, kteří pracují v nemocnicích a ambulancích, tak lékaři pracujícími na vědeckých úkolech.
Keywords: Oftalmologie, ORL