Low Carb pečení Chléb, housky, bagety - Ruchser, Diana (Grada, 2022)
Inspirujte se mimořádnou kuchařskou knihou, která vám dokáže, že i v kuchyni s nízkým obsahem sacharidů a bez lepku se nemusíte vzdát chleba, housek ani jiného pečiva! Obložené chlebíčky, chleba s máslem nebo čokoládové houstičky - to vše a dalších více než 50 receptů najdete v naší kuchařce.
Keywords: Kuchařky; Hubnutí