Nenechte se vytočit Spolehlivý způsob, jak zůstat v klidu v jakékoliv konverzaci nebo situaci - Lieberman, J., David (Grada, 2022)
Kniha vám nabízí komplexní pohled na základní emocionální, fyzické a duchovní příčiny hněvu a pomocí jednoduchých a praktických nástrojů vám ukáže, jak hněv uhasit dříve, než k němu vůbec dojde.
Keywords: Sebedůvěra a emoce; Štěstí a pozitivní myšlení; Vztahy, láska, rodina