Od nápadu k úspěchu Jak nadchnout lidi pro své myšlenky - Webster, Tamsen (Grada, 2022)
Jestliže máte nápad tak dobrý, že by dokázal změnit něčí život, trh, nebo dokonce celý svět, ale ostatní si ho pořád ještě nějak nevšimli, pak je tato kniha přesně pro vás!
Keywords: Marketing a reklama; Obchod a prodej; Podnikání a management; Kariéra a zaměstnání