Nápady, jak odsunout konec světa - Krenak, Ailton (Alferia, 2022)
"Proč trváme na tom, že musíme z života dělat něco užitečného? Musíme mít odvahu být radikálně živí a nehandrkovat se o přežití." Přírodní národy se už s koncem světa musely vypořádat. Teď k propasti míří celé lidstvo.
Keywords: Osobní rozvoj a poznání