Dítě noci - McQuestion, Karen (Cosmopolis, 2022)
Když jedné chladné lednové noci vyjde Sharon na zahradu, aby mohla sledovat zatmění Měsíce, zaujme ji v sousedním domě něco podivného: oknem do kuchyně vidí malou dívenku mýt nádobí. Protože Flemingovi, kteří tam žijí, žádné dítě v tomhle věku nemají, pustí se Sharon i se svou svěřenkou Niki do pátrání na vlastní pěst...
Keywords: Dobrodružství, napětí, thrillery; Světová současná beletrie