Můj přítel vlk - Ciprová, Oldřiška (Bambook, 2022)
Jonáš má kromě psa Buddyho velmi neobvyklého mazlíčka - vlka, který je dočasně umístěn v záchranné stanici. Jednoho přibyde k vlkovi do ohrady mladá vlčice, v zajetí se jí však nelíbí a při první příležitosti se pokusí o útěk. Vlk uteče s ní a srazí ho auto! Podaří se oba vlky zachránit?
Keywords: Beletrie pro děti; Dobrodružství, napětí, fantasy