Přátelství pod zámkem - Hieková, Šárka (Bambook, 2026)
Eliška to ve škole nemá snadné - spolužačka ji šikanuje a dospělí její trápení přehlížejí. Naději jí přinese tajemná pozvánka do Klubu čtenářů, kde najde nové kamarády, kteří nejsou dokonalí ani neporazitelní, ale dokážou držet při sobě. Výlet na zámek jim ukáže, že opravdové přátelství je silnější než posměch a samota.
Keywords: Příběhy, deníky