Finanční trhy 5., aktualizované a rozšířené vydání - Rejnuš, Oldřich (Grada, 2024)
Publikace se věnuje fungování finančních trhů a investičním instrumentům. Nové vydání je aktualizováno a rozšířeno. Je určeno pracovníkům finančních institucí, studentům a zájemcům o finanční trhy a investování.
Keywords: Finanční trhy a instituce