Knihomolové - Henryová, Emily (Metafora, 2023)
Nora je úspěšná literární agentka a ani trochu typ křehké romantické hrdinky. Charlie je zase skvělý redaktor, ale žádný lamač dívčích srdcí. Když se ale tihle dva ocitnou na dovolené ve stejném městečku, začíná to vypadat, že jejich příběh píše někdo, kdo má na nose minimálně troje růžové brýle. Vítěz Goodreads Best Romance 2022.
Keywords: Beletrie; Romantika, romány pro ženy