Krvavé stíny Francouzský noir od autora bestselleru Útočiště - Loubry, Jerome (Metafora, 2022)
Julien Perrault je jmenován policejním náčelníkem v izolované vesnici Smrthora, vlastněné bohatým panem de Thionville. Krátce po Julienově nástupu tu ale dochází ke krvavým úmrtím a hlasy zemřelých se zdají být skutečnější než skutečnost... Syrovou pravdu možná odhalí až mladá novinářka Camilla, která po čase přijíždí na toto místo opředené mýty...
Keywords: Beletrie; Dobrodružství, napětí, thrillery; Krimi, detektivky