Tlamovci rodu Tropheus z jezera Tanganika - Kraut, Miroslav (Grada, 2022)
Ojedinělá a přehledná příručka pro všechny chovatele afrických tlamovců, napsána českým autorem na základě jeho třicetiletých zkušeností s akvaristikou.
Keywords: Chovatelství