Autoškola 2022 Moderní učebnice a testové otázky - Minář, Václav (Grada, 2022)
Velmi přehledná a bohatě ilustrovaná učebnice je určena pro žáky autoškol, kteří se potřebují naučit pravidla provozu na silničních komunikacích, nové dopravní značky i předpisy a otestovat své odborné znalosti prostřednictvím zkušebních testových otázek včetně těch, které jsou do testů nově zařazeny od 14. 2. 2022.
Keywords: Autoškola