První dáma elegance Hana Benešová - Burianová, Miroslava (Grada, 2022)
Hana Benešová je považována za dokonalou první dámu. Tisíce fotografií a desítky dochovaných oděvů a doplňků dokládají mimořádný vkus této výjimečné osobnosti. To nejlepší z nich nyní nabízí čtenářům nový obraz paní Hany jako dámy, která se navždy stala vzorem elegance.
Keywords: Literatura faktu