Lean dílenské řízení Je čas změnit vaši dílnu - Patermann, Jiří (Grada, 2022)
Unikátní publikace, která přináší zájemcům o dílenské řízení v dostatečné míře detailní metodický aparát, který nevychází z akademického prostředí, ale přímo z dílny současného globálního průmyslového podniku.
Keywords: Obchod a prodej; Podnikání a management