Zákoník práce 2022 - s výkladem - Tomšej, Jakub (Grada, 2022)
Osvědčená publikace zahrnuje novely všech právních předpisů, které jakkoliv ovlivňují znění zákoníku práce práce, novelizovaný text je pro snadnou orientaci zvýrazněn různým typem písma.
Keywords: Právo