Marketingový výzkum Postupy, metody, trendy, 2. vydání - Tahal, Radek (Grada, 2022)
Nové vydání knihy se uceleně zabývá aktuálními metodami a technikami současného marketingového výzkumu. Seznámíte se s úlohou marketingového výzkumu, se zásadami správných formulací při zadávání výzkumných projektů, poznáte jednotlivé metody a techniky kvantitativního i kvalitativního výzkumu.
Keywords: Marketing a reklama; Podnikání a management