Kde všechno začíná Tři sestry. Tři osobnosti. Tři tajemství. Dokáží je sblížit nečekaná odhalení? - Fowlerová, Anne, Therese (Metafora, 2022)
Závěť Marti Gellerové zastihne její tři dcery nepřipravené. Nejenže jim matka zatajila významný fakt ze své minulosti, ale na povrch zároveň vyplouvají i jejich vlastní tajemství. Když se k tomu přidá ještě tajemný Jižan, hodlající koupit jejich rodinnou chatu, mozaika osudových setkání se začíná skládat způsobem, který nikdo z nich nečekal...
Keywords: Beletrie; Romantika, romány pro ženy