Holka přes palubu - Bailey, Tessa (Cosmopolis, 2022)
Když se party na střeše tak trochu zvrtne, otčím pošle Piper do zapadákova na opačném konci pobřeží, aby se konečně postavila na vlastní nohy. Hned po příjezdu Piper naráží na námořního kapitána Brendana, který si je jistý, že tam dlouho nevydrží. A ona teď musí dokázat, že se o sebe dokáže postarat. Přece to nemůže být tak strašné... Nebo ano?
Keywords: Romantika, romány pro ženy; Erotické romány; Humor; Milostné romány