Scénář na lásku - Monaghan, Annabel (Metafora, 2022)
Rozvod Nořiným životem náležitě otřese. Jenže Nora je scenáristka a člověk prý má psát o tom, co zná. Nečeká ovšem, že její nejnovější dílo vzbudí zájem v samotném Hollywoodu, a ještě víc s ní zacloumá fakt, že jejího manžela má ve filmu ztvárnit nejžádanější herecký idol současnosti Leo Vance, který... se i po natáčení rozhodne v roli setrvat.
Keywords: Romantika, romány pro ženy