Nauč se žít v každodenní divočině - Snider, Grant (Grada, 2023)
Sbírka jedno- a dvoustránkových komiksů karikaturisty Granta Snidera mapuje jeho vnitřní svět - hluboké i mělké myšlenky, poetické postřehy i mnohé rady, jak unést tíhu žití.
Keywords: Komiksy; Životní styl