Papírová kočka Může smířit třídní rivalky? - Kopl, Petr (Bambook, 2022)
Majda má tak trochu hlavu v oblacích, miluje kreslení a hlavně kočky. Ale o tom, aby si nějakou pořídila domů, nechtějí její rodiče ani slyšet. Navíc její nafoukaná spolužačka Gábina kočku dostane. A krásnou, sibiřskou! Splní se Majdě nakonec její největší přání?
Keywords: Příběhy, deníky