Ukradený pejsek - O´Connorová, Barbara (Bambook, 2022)
Dojemný příběh o tom, že někdy je potřeba změnit své plány kvůli ostatním. Žofie má dokonalý plán, jak získat pejska a pomoci tak rodině. Všechno ale dopadne úplně jinak. Willy je totiž ten nejúžasnější pes a jeho panička ho má moc ráda. Na Žofii s bráškou tedy čeká hodně těžké rozhodování...
Keywords: Dobrodružství, napětí, fantasy