Dětské infekce - Ambrožová, Helena (Grada, 2024)
Kniha o dětských infekcích na našem trhu v současné době chybí. Monografie zkušeného kolektivu lékařů a učitelů z lékařských fakult zahrnuje infekce všech systémů, se kterými se lze setkat v denní lékařské praxi.
Keywords: Lékařské obory