Vůně medu - Wiggsová, Susan (Metafora, 2022)
Isabel se rozhodla proměnit svůj rodný dům na kuchařskou školu a užívat si klidu venkova - ovšem jen do chvíle, než se na prahu zjeví novinář Cormac a začne propírat minulost její rodiny. I jemu učaruje atmosféra Bella Visty a spolu s Isabel si k sobě začnou hledat cestu. Avšak tajemství mají tendenci vyplouvat na povrch, ať si to přejete, nebo ne...
Keywords: Romantika, romány pro ženy