Respekt a úcta v porodnictví - Mazúchová, Lucia (Grada, 2022)
Monografie přináší jedinečný a komplexní pohled na problematiku respektu a úcty v porodnictví z hlediska vědecky ověřených poznatků, které tvoří jádro péče o ženu. Respektující péče o rodičku přináší mnoho benefitů po emoční, fyzické, ale i duševní stránce.
Keywords: Gynekologie a porodnictví