Ošetřovatelský proces v chirurgii II - Libová, Ľubica (Grada, 2022)
Publikace navazuje na knihu Ošetřovatelský proces v chirurgii a poskytuje náhled do péče o pacienta po operačních výkonech v ortopedii, traumatologii a gynekologii.
Keywords: Ošetřovatelství - klinické obory