Je v pořádku, že nejsi v pořádku Jak se vyrovnat se ztrátou a zármutkem - Devine, Megan (Grada, 2022)
Kniha pro truchlící a pro ty, kteří je milují. Poznejte nový a hluboký přístup k prožívání zármutku a ke způsobu, jakým je možné pomoci lidem, které potkala životní tragédie. Naučte se, jak se zármutkem žít a vyrovnat se s ním namísto toporné snahy o jeho překonání.
Keywords: Sebedůvěra a emoce; Vztahy, láska, rodina