Mia a delfín - Barilová, Zuzana (Bambook, 2022)
Mia odjíždí na prázdniny na Zelený ostrov. Čeká tam na ni její nejmilejší dědeček, dalmatin Nik a jedno velké mořské dobrodružství. Podaří se jí zachránit zátoku před turisty?
Keywords: Dětská literatura; Beletrie pro děti