Cirkulární ekonomie a ekonomika 2 Státy, podniky a lidé na cestě do doby postfosilní - Kislingerová, Eva (Grada, 2023)
Přinesou pandemická, energetická a bezpečnostní krize posílení nebo oslabení cirkulární ekonomiky? Jak dopadne střet potřeby zajištění energetické a ekonomické nezávislosti s přetrvávající potřebou ochrany klimatu? Nejen na to nabízí odpovědi kniha, která se podrobně věnuje otázkám vztahu mezi globalizací a rozvojem cirkulární ekonomiky.
Keywords: Podnikání, ekonomie a finance