Třešně v rumu - Janečková, Michaela (Cosmopolis, 2022)
Chcete se opravdu od srdce zasmát a pobavit? Pak se seznamte s dědou Evženem, kterého vzala na dovolenou na Kubu jeho třicetiletá vnučka. Jejich svérázné zápisky z cest nejsou ve výsledku vůbec cestopisem, ale deníkem neuvěřitelně vtipných a nečekaných zážitků a situací v kubánských kulisách. A věřte Evženovi - on tam byl a všechno viděl!
Keywords: Humor, satira; Memoáry, osobnosti a osudy