Druhá šance pro Zoe - Schmiedlová, Michaela (Cosmopolis, 2022)
Dva navzájem propletené příběhy od sebe dělí dvě desítky let. Příběh matky a dcery, Terezy a Zoe, dvou božských cukrářek, jejichž dorty dokážou otevírat srdce.
Keywords: Česká současná beletrie; Young Adult, New Adult