Sedm kroků k lepší paměti Tréninkový plán pro váš mozek - All, Sherrie (Grada, 2023)
Už vám paměť neslouží tak jako dřív? Časti ztrácíte nebo nemůžete najít věci? Stává se vám, že vejdete do místnosti a zapomenete, proč jste tam šli? Tato příručka nabízí účinný sedmibodový program, který vám pomůže posílit propojení neuronů v mozku, zlepšit krátkodobou i dlouhodobou paměť a udržet si duševní bystrost.
Keywords: Osobní rozvoj a poznání; Trénink paměti a učení