Štěně Jak si vychovat nejlepšího přítele - Groulíková, Sheryl, Natálie (Grada, 2023)
Autorky ve své knize Štěně - Jak si vychovat nejlepšího přítele předávají své bohaté zkušenosti z výcviku psů novým majitelům štěňátek. Najdete v ní vše, od výběru štěněte až po jeho výcvik a socializaci. Naučíte se zvládat základní povely a dozvíte se, na co si dávat pozor. Vše ovšem cestou pozitivního výcviku!
Keywords: Literatura faktu; Chovatelství