CT - Průvodce technikou výpočetní tomografie - Súkupová, Lucie (Grada, 2024)
Kniha vyplňuje bílé místo na trhu. Je určena primárně pracovníkům s CT - radiologům, radiologickým asistentům, radiologickým fyzikům, ale nápomocná bude také studentům těchto nebo příbuzných oborů a jiným zájemcům o CT zobrazení z řad lékařů a technických a vědeckých pracovníků. Publikace je vhodná pro předatestační přípravu v radiologii.
Keywords: Zobrazovací metody