Java 21 Kompletní příručka jazyka - Pecinovský, Rudolf (Grada, 2023)
​Příručka podrobně vysvětluje vlastnosti dvacáté první verze jazyka Java. Provede čtenáře všemi zákoutími jazyka od naprostých základů až po pokročilé konstrukce. Probírá všechny prvky jazyka včetně těch, které jsou začleněny pouze jako předběžné a standardní součástí se stanou až v některé z příštích verzí.
Keywords: Počítače a komunikace; Programování