O lásce vážně - Krien, , Daniela (Metafora, 2022)
Paula, Judith, Brida, Malika a Jorinde. Pět žen tak odlišných, jak to jen jde, a přesto osudem spojených. Všechny totiž touží nalézt tu neuchopitelnou, vrtkavou věc, jíž se říká štěstí. Nechte se strhnout oceňovaným románem německé bestselleristky a držitelky ceny Nicolase Borna Daniely Krien, vůbec poprvé vycházející také v českém překladu.
Keywords: Společenské romány; Světová současná beletrie