Pas a pes - Kynčl, Jakub (Grada, 2022)
Jak se dostat z klimatizované kanceláře rovnou do pralesa a prožít hromadu dobrodružství na druhém konci světa? Když se propojí životní hobby s vlastní prací. A když navíc dojde k osudovému setkání se čtyřnohou tulačkou, přesvědčíte se, že láska hory přenáší. A někdy i ty šestitisícové.
Keywords: Česká současná beletrie; Memoáry, osobnosti a osudy