Jak se stát lídrem, pro kterého lidé rádi pracují - Pulver, Clint (Grada, 2022)
Autor vedl stovky rozhovorů se zaměstnanci různých firem, aby zjistil, co je pro ně důležité, co je ve firmě drží, naplňuje, co nesnášejí apod. A se svými poznatky a tipy se neváhá podělit se všemi lídry, kteří chtějí pochopit, co musejí ve firmě nebo u sebe změnit, aby své zaměstnance udrželi a získali co nejvíce z jejich potenciálu.
Keywords: Personalistika; Podnikání a management; Kariéra a zaměstnání