Jak odhalit skryté narcisty a bránit se jim - Mirza, Debbie (Grada, 2022)
Máte pocit, že se vám do života připletl narcista, ale jeho chování není zcela typické? Možná vám zkřížil cestu skrytý pasivně agresivní narcista - ten nejzákeřnější typ. Zjistěte, jaké povahové rysy mají skrytí narcisté a jaké manipulativní techniky používají, a naučte se, jak se můžete bránit.
Keywords: Psychologie pro každého; Slovní sebeobrana, manipulace; Sebedůvěra a emoce; Vztahy, láska, rodina