Víla Ella a ztracený zajíček - Gáliková, Nela (Bambook, 2025)
Víla Ella žije v malé vesničce uprostřed lesa. Jednoho dne najde ztraceného plyšového zajíčka. A když mu nabídne svou pomoc, ještě netuší, že na ni čeká dobrodružství plné splněných přání. Pohádka plná půvabných ilustrací vás provede světem víl, kouzel a přátelství.
Keywords: Pohádky