Hotel v naší hlavě - Baseler, Marja (Bambook, 2023)
Odhalte tajemství svého mozku! Také jste zvědaví, jak funguje lidský mozek a co všechno dokáže? Představte si ho jako hotel v nejvyšším patře se spoustou pokojů a tajuplných zákoutí. Co to má s hotelem společného?! Uvidíte!
Keywords: Dětská literatura; Dárkové knížky